Wij werken met Stichting Nora Werkt

Al onze knuffels maken wij samen met stichting Nora Werkt. Met veel liefde, aandacht en geduld maken ze de leukste knuffels van heel Nederland.

Nora Werkt is een werkgever voor mensen met een verstandelijke beperking en heeft als doel mensen met een verstandelijke beperking naar echt werk te begeleiden. Wij doen dit met passie en plezier in een kleinschalige omgeving waarbij wij luisteren naar je individuele wensen. Wij maken talent zichtbaar en laten zien dat onze doelgroep ook echt werk kan doen.

 Het unieke concept van Nora Werkt is dat wij jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking (Definitie: Beperking in het intellectueel functioneren, die gepaard gaat met beperkingen in de sociale (zelf)redzaamheid. Het intelligentiequotiënt (IQ) is lager dan gemiddeld (minder dan IQ 70)) zelf laten ontdekken wat voor werk ze zouden willen doen. Daarmee creëren we echt eigen waarde. Nora Werkt fungeert als een  volwaardig werkgever en heeft aandacht om unieke mensen samen als collega te laten optrekken en met onze ondersteuning en van opdrachtgevers hun vaardigheden ten volste te benutten. Wij willen structureel en duurzaam werknemers begeleiden en coachen en ze daarnaast binnen Nora Werkt een veilige thuis haven bezorgen waar ze sociale contacten met collega’s kunnen onderhouden. Wij willen opdrachtgevers de meerwaarde van onze mensen laten ervaren en de positieve vibe wat dit heeft op hun onderneming. Het arbeidsethos, de betrokkenheid, bevlogenheid en het enthousiasme. Geen uitval doordat eventueel de begeleider binnen het bedrijf wegvalt, geen gedoe voor de werkgever met allerlei instanties. Nora Werkt ontzorgt de opdrachtgevers hierin en wij creëren samen met u werkzaamheden welke zelfstandig door onze mensen kunnen worden uitgevoerd.

logo stichting Nora Werkt